Vergeet geen aandacht te besteden aan de lay-out van jouw cv, om ervoor te zorgen dat je cv wel opvalt. Een designerfunctie vraagt om een creatiever cv dan een managementfunctie, maar waarvoor je ook solliciteert: een mooi vormgegeven cv is een plus. We hebben een aantal cv lay-outs voor je verzameld die voor iedere functie geschikt zijn, een aantal creatieve lay-outs toegespitst op de functie en een aantal erg originele cv’s. Kijk rond en doe inspiratie op voor jouw eigen cv!

Originele cv & sollicitatie ideeën

 1. Interactieve cv 360 graden te draaien.
 2. Cv met computergame lay-out, gebaseerd op Super Mario.
 3. Interactieve video cv.
 4. Dit muzikale cv in flash formaat was ooit een hit op internet. De maker ervan heeft nu een baan bij Microsoft. Bekijk ook zijn website www.flashcv.com.
 5. Solliciteren via Google Adwords.
 6. Help Niek uit de WW: Niek heeft zijn probleemsituatie en zijn cv gepresenteerd op een website. Deze website kreeg veel in Nederland veel media-aandacht. Ondertussen heeft Niek een baan gevonden bij LEWIS Pulse.

Creatieve cv’s voor specifieke functies

 1. Cv voor een designerfunctie.
 2. Cv voor een schrijver, ober, journalist etc.
 3. Lay-out voor een webdeveloper/designerfunctie.
 4. Creatief cv voor een architect.

Mooi vormgegeven & professionele uitstraling

 1. Cv met groene lay-out.
 2. Zwart-wit strak cv.
 3. Cv met duidelijke, maar originele structuur.
 4. Overzichtelijk cv met illustratie.
 5. Cv met verschillende illustratieve elementen.

Een creatief cv is niet voor iedereen een optie. Ben je meer van de laatste categorie: mooi vormgegeven en een professionele uitstraling? Bij Jobbl heb je de keus tussen drie verschillende lay-outs voor het laten (her)schrijven van je cv.