Sollicitatiebrief of cv laten schrijven

Sollicitatiebrief laten schrijven

Een goede sollicitatiebrief is in de huidige tijd enorm belangrijk. Maar het schrijven van een motivatiebrief is erg lastig. Zeker wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Schrijf je bijvoorbeeld wel in de juiste stijl, is de aanhef goed en komen je kwaliteiten wel goed naar voren? De specialisten van Jobbl schrijven met veel plezier jouw sollicitatiebrief. Allemaal binnen 48 uur voor €49,95. Zo ben je zeker van een foutloze brief met een professionele lay-out die je met een gerust hart naar je toekomstige werkgever kunt opsturen.

Cv laten schrijven

Een cv lijkt op het eerste gezicht niet moeilijk. Maar het simpelweg opschrijven van je werkervaring en voltooide opleidingen is niet meer genoeg. Je cv moet naadloos aansluiten op de vacature waarvoor je solliciteert. Recruiters lezen je cv nog voordat ze je motivatiebrief doorlezen. Een cv dat niet goed is opgebouwd wordt onmiddellijk in de prullenbak gegooid. Een ervaren specialist van Jobbl kan dit werk voor je uit handen nemen. Binnen 48 uur wordt je cv zorgvuldig opgesteld voor €49,95.

Voorbeeld Bestellen

De perfecte sollicitatiebrief en cv

Geen enkele spelfout
Onze editors zijn gekwalificeerde taalkundigen of hebben jarenlange ervaring met het redigeren van teksten. Je bent dus verzekerd van een sollicitatiebrief en cv zonder spelfouten.
Origineel en creatief
Een saaie brief wordt snel weggelegd. De editors van Jobbl zijn virtuozen in de Nederlandse taal. Zij schrijven vlotte teksten waarin je kwaliteiten goed naar boven komen.
Doelgericht
De brief en het cv worden zo opgesteld dat je je doel kunt gaan bereiken. Het krijgen van die nieuwe baan.
De juiste opmaak en structuur
De motivatiebrief en het cv worden precies volgens de gebruikelijke structuur en opmaak opgesteld. Geen rare fratsen.
Herschrijven
Het is mogelijk om je bestaande cv en/of brief te laten herschrijven. De editor gebruikt dan je bestaande cv en/of brief als basis. De opbouw wordt aangepast en de teksten worden herschreven. Daarnaast wordt de cv en/of brief in een geheel nieuwe lay-out gestoken.
Maatwerk
Op basis van de informatie die we van jou krijgen schrijft de editor een brief en een cv die precies zijn toegespitst op jouw kwaliteiten.
Gericht op de vacature
De motivatiebrief en het cv wordt altijd gericht op de specifieke vacature.
Check en dubbelcheck
Iedere brief en ieder cv wordt door de editor dubbel gecontroleerd. Zo zorgen we ervoor dat je brief perfect is en geen taalfouten bevat.

Prijzen bekijken

Een cv dat aansluit bij jouw situatie

Starters cv

Het Starters cv is speciaal voor werkzoekenden die nog niet veel werkervaring hebben. Ben je net klaar met je opleiding en solliciteer je voor een startersfunctie? Kies dan voor het laten schrijven van een Starters cv.

Werkervaring cv

In het Werkervaring cv staat je werkervaring en verworven competenties centraal. Wanneer je solliciteert voor een functie waarvoor werkervaring wordt gevraagd kies je voor het Werkervaring cv.

 

Management cv

Solliciteer je voor een managementfunctie? Je persoonlijke kwaliteiten en opvattingen spelen dan voor je toekomstige werkgever een belangrijke rol. Kies voor het Management cv en de focus wordt gelegd op wie jij bent en waar je voor staat.

Kies zelf de lay-out van je cv

Voorbeeld cv design klassiek

Klassiek
Voorbeeld cv design modern 1

Modern 1
Voorbeeld cv design modern 2

Modern 2

De lay-out van het cv moet overzichtelijk zijn en professioneel overkomen. Bij het laten herschrijven van het cv kun je kiezen uit drie lay-out stijlen. Alledrie de lay-out stijlen zijn voor iedere functie geschikt. De keuze is dus vooral een kwestie van persoonlijke smaak.

Laat je overtuigen

Sollicitatiebrief en cv moeten één geheel zijn. Wanneer de stijl en inhoud goed op elkaar aansluiten maak jij het verschil. Een ervaren editor van Jobbl schrijft je cv en sollicitatiebrief al vanaf€99,90 binnen 48 uur. Zo kun je zelfverzekerd je brief en cv opsturen.

Velen gingen je voor

Schrijven is niet mijn sterkste punt. Binnen 48 uur had ik een persoonlijke brief!
Aram, Haarlem
Jobbl heeft binnen 48 uur een hele sterke brief en cv voor me geschreven. Super 🙂
Maureen, Meppel
Ondanks het prijskaartje ben ik blij dat ik voor Jobbl heb gekozen. Ik had het zelf nooit zo snel zo goed kunnen doen.
Ruben, Dongen