Sollicitatiebrief of cv laten vertalen

Sollicitatiebrief laten vertalen

Zodra je in het buitenland of bij een multinational in Nederland wilt gaan werken is het gebruikelijk om een Engelstalige sollicitatiebrief te schrijven. Dit is lastig, omdat veel termen en begrippen in het Engels net iets anders moeten worden opgeschreven. Daarnaast zijn er bepaalde formele regels bij het opstellen van een Engelstalige motivatiebrief. Een native speaker van Jobbl kan je Nederlandstalige sollicitatiebrief vertalen naar het Engels. Dit kan al binnen 48 uur voor €0,12 per woord.

Cv laten vertalen

Een cv in het Engels moet voldoen aan een paar andere regels dan een Nederlandstalig cv. Zo worden zaken zoals de geboortedatum anders opgeschreven. Daarnaast is het vaak lastig om te schakelen tussen het Nederlands en het Engels. Een professionele editor van Jobbl kan je hier goed mee helpen. Voor €0,12 per woord wordt je volledige cv vertaald naar het Engels. Zo ben je er zeker van dat je cv in correct Engels zonder spelfouten is geschreven.

Voorbeelden Bestellen

Waarom laten vertalen door Jobbl?

Native speakers
Onze native speakers hebben jarenlange ervaring met het vertalen van sollicitatiebrieven en cv’s. Zij kennen het klappen van de zweep.
Voor maar €0,12 per woord
Één standaardtarief.

Geen offerte
Direct uploaden en afrekenen. Geen offertetraject en rare verrassingen.
Binnen 48 uur resultaat
Binnen 48 uur is je sollicitatiebrief en je cv vertaald.

Prijzen bekijken

Laat je overtuigen

Voorkom het maken van veelgemaakte fouten bij het vertalen van je motivatiebrief. Schakel Jobbl in voor een professionele vertaling van je cv en sollicitatiebrief. Binnen 48 uur krijg je de vertaling van je cv en brief terug. Dit voor maar €0,12 cent per woord.

Velen gingen je voor

De brief voor de traineeship moest in het Engels. Jobbl heeft me erg goed geholpen.
Lisette, Dordrecht
Snel een prima vertaling van mijn cv!
Vincent, Meerssen
Ik had moeite met het vinden van de juiste woorden, Jobbl heeft het perfect vertaald.
Yassin, Alkmaar