Sollicitatiebrief of cv laten nakijken

Sollicitatiebrief laten nakijken

Met een goede motivatiebrief kun jij het verschil maken. Op een vacature solliciteren vaak tientallen mensen. Ondanks dat je de juiste kwalificaties voor de baan hebt, kun je vanwege die paar taalfouten in je brief toch worden afgewezen. Erg zonde en een gemiste kans. Laat je brief nakijken door een editor van Jobbl en je bent verzekerd van een sollicitatiebrief zonder spelfouten. De editor geeft je daarnaast feedback over je sollicitatiebrief en beoordeelt de brief op overtuigingskracht. Dit kan al voor €24,95 binnen 48 uur, in het Engels en Nederlands.

Cv check

Het curriculum vitae betekent letterlijk ‘levensloop’. Het is een document waarin je jouw persoonlijke werkgerelateerde levensloop vermeldt. Ondanks dat je wel de juiste kwalificaties hebt, kan een slechte indeling, irrelevante informatie of een paar taalfoutjes ervoor zorgen dat je niet wordt uitgenodigd voor een gesprek. Jobbl kan je helpen met een cv check. In het Nederlands maar ook in het Engels. Dit kan al voor €19,95 binnen 48 uur.

Upload je brief en/of cv

Wat doen we precies?

Taalcheck

Een absolute must bij iedere sollicitatiebrief: geen spelfouten! De editor leest je brief aandachtig door en verbetert hierbij alle taal- en spelfouten, grammaticale fouten, stijlfouten en haperende of onduidelijke zinnen.

Beoordeling

De editor gaat op de stoel zitten van je toekomstige werkgever. Zou de editor je, op basis van je brief en/of cv, aannemen? Door middel van concrete feedback wordt je op weg geholpen om je brief en/of cv nog beter te maken.

Prijzen bekijken

Laat je overtuigen

De samenhang tussen je motivatiebrief en je cv is ontzettend belangrijk. De editor controleert beide documenten op taalfouten en samenhang. Laat nu je brief en cv nakijken voor €39,95 binnen 48 uur en ga met een gerust hart solliciteren.

Scriptie laten nakijken

Wij krijgen veel verzoeken om scripties na te kijken. Daar zijn wij helaas niet gespecialiseerd in. Wil je je scriptie laten nakijken? Kijk dan op de site van Scribbr.

Velen gingen je voor

Ik was niet helemaal zeker over mijn Nederlands. En inderdaad; Jobbl heeft er nog de nodige foutjes uit weten te halen!
Suzanne, Den Haag
Mijn brief oogde nogal saai. Jobbl heeft met een paar aanpassingen mijn brief een stuk levendiger gemaakt.
Carmen, Cuijk
Binnen 48 uur had ik alles nagekeken terug. Ideaal!
Sahar, Goes