FAQ

Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden neem dan contact met ons op.

Kan ik een Engelstalige cv en sollicitatiebrief laten schrijven?

Ja dit is mogelijk. Echter hou er rekening mee dat een editor eerst je cv en/of sollicitatiebrief in het Nederlands zal schrijven. Hierna schakelen we een vertaler in om de vertaling naar het Engels te doen.

Bovenop de kosten voor het laten schrijven van je cv en/of sollicitatiebrief komen de kosten voor het laten vertalen. De vertaling wordt door een native speaker gedaan. De kosten hiervoor bedragen €0,12 per woord.

Hoe krijg ik mijn nagekeken cv en sollicitatiebrief terug?

De  editors controleren en redigeren je cv en sollicitatiebrief via de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word. Via deze functie kun je de wijzigingen die de editor heeft aangebracht bekijken en accepteren.

Wijzigingen bijhouden in Word

De wijzigingen zijn standaard zichtbaar zodra je het Word-document opent. Soms komt het voor dat je de wijzigingen niet direct ziet. Dit heeft te maken met bepaalde instellingen. Je kunt dit voorkomen door op ‘Alle markeringen’ te klikken in het tabblad ‘Controleren’. Hieronder wordt dit in een afbeelding uitgelegd.

Alle markeringen weergeven
We raden je aan de wijzigingen van de editor één voor één te accepteren.

  • Je ziet zo precies welke wijzigingen er zijn aangebracht. Erg leerzaam dus.
  • Bij het vele wijzigen kan het soms gebeuren dat de editor een leesteken vergeet. Dit foutje merk je direct op.

 

Kan ik mijn Engelstalige cv en sollicitatiebrief laten nakijken?

Ja, onze Engelstalige editors kunnen je cv en sollicitatiebrief nakijken. Allemaal binnen 48 uur.

Wie zijn de editors?

De editors van Jobbl voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alle editors hebben een echte taalknobbel en veel ervaring met cv’s en sollicitatiebrieven. Zij hebben een uitvoerige sollicitatieprocedure doorlopen. Bij deze sollicitatieprocedure staat kwaliteit en professionaliteit voorop.

Hoe kan ik betalen?

Betalen gaat via iDeal.

Zodra je het formulier invult krijg je de mogelijkheid om de betaling via iDeal te voldoen. Nadat de betaling via iDeal is voltooid gaat de nakijktermijn van 48 uur in.

Mocht je niet in de mogelijkheid zijn om de betaling via Ideal te voldoen, dan kun je ons altijd een mailtje sturen. Je krijgt dan via de mail een factuur met daarop de betaalgegevens. Zodra wij het geld hebben ontvangen gaat de editor direct voor je aan de slag. Je kunt ook een screenshot maken van de betaling en deze doormailen.

Werken jullie ook in het weekend?

Ja, de editors van Jobbl werken gewoon in het weekend door. De editor kan je cv en sollicitatiebrief 24/7 nakijken, schrijven of vertalen. Altijd resultaat binnen 48 uur.

In welk formaat kan ik mijn cv en sollicitatiebrief inleveren?

Je kunt je cv en sollicitatiebrief uploaden in de volgende formaten:

  • Microsoft Word formaat (.doc of .docx)
  • Opendoc (.odf)

De editor controleert en redigeert je cv en motivatiebrief in het Word. In dit Word-bestand kun je de wijzigingen van de editor accepteren door middel van de functie ‘wijzigingen bijhouden’.

Wat als ik niet tevreden ben met het resultaat?

Het nakijken, schrijven en vertalen van motivatiebrieven en cv’s is mensenwerk. Daarbij kunnen we soms een foutje maken. Mocht je niet tevreden zijn over het werk van de editor, mail ons dan naar info@jobbl.nl en samen zorgen we voor een adequate en snelle oplossing.